7 & 8 Απριλίου 2019

  189η Εαρινή Γενική Συνέλευση

  Γενική Συνέλευση 2019

  Εκατομμύρια ανθρώπων θα συγκεντρωθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο στις 6 και 7 Απριλίου για να συμμετάσχουν στην εαρινή Γενική Συνέλευση της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών.

  Ένα σήμα κατατεθέν της Εκκλησίας είναι το πιστεύω ότι ο Θεός μιλά ακόμα στους σύγχρονους προφήτες για να ηγούνται των τέκνων Του και να τα καθοδηγούν, όπως ακριβώς με τον Μωυσή, τον Αβραάμ και άλλους στις  ιβλικές εποχές. Η Γενική Συνέλευση είναι μία εποχή όπου μέλη και φίλοι της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού συγκεντρώνονται δύο φορές τον χρόνο για να ακούσουν τη φωνή καθοδήγησης του Κυρίου μέσω του προφήτη,  ροέδρου Ράσσελ Νέλσον.

  Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, μαζί με τον Πρόεδρο Νέλσον, πολλοί άλλοι ηγέτες της εκκλησίας θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν, συμπεριλαμβανομένων μελών της Απαρτίας των Δώδεκα Αποστόλων. Όπως ο  ροφήτης, και απόστολοι λαμβάνουν επίσης καθοδήγηση και αποκάλυψη από τον Θεό, όπως ο Πέτρος, ο Ιάκωβος, ο Ιωάννης και ο Παύλος από την Καινή Διαθήκη. Η κύρια ευθύνη ενός αποστόλου είναι να καταθέτει  αρτυρία για τον Χριστό και να προσκαλεί όλους να στραφούν στον Σωτήρα και να αναπτύξουν τη δική τους σχέση με Αυτόν.

  Ο Πρεσβύτερος Ντέιβιντ Μπέντναρ της Απαρτίας των Δώδεκα Αποστόλων είπε κατά τη γενική συνέλευση του περασμένου Απριλίου: «Καταθέτω μαρτυρία ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο ανεστημένος και ζων Λυτρωτής μας  αι υπόσχομαι πως θα μας καθοδηγήσει, προστατεύσει και ενδυναμώσει, καθώς βαδίζουμε στην πραότητα του Πνεύματός Του».

  Η συνέλευση θα παρουσιάσει επίσης γυναίκες και ηγέτες βοηθητικών οργανώσεων της Εκκλησίας.

  Προσκαλούνται όλοι να συμμετάσχουν στην Εαρινή Γενική Συνέλευση για να ακούσουν τα μηνύματα έμπνευσης και να μάθουν περισσότερα για τον Ιησού Χριστό.


  Χρονοδιάγραμμα Γενικής Συνέλευσης Απριλίου 2019:

  • Η γενική συγκέντρωση Ιεροσύνης για άνδρες Ααρωνικής και Μελχισεδικής Ιεροσύνης θα λάβει χώρα την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 2:00 π.μ. ώρα Κεντρικής Ευρώπης (CET).

  • Οι γενικές συγκεντρώσεις για όλα τα μέλη θα λάβουν χώρα το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Απριλίου, στις 6:00 μ.μ. και 10:00 μ.μ. CET.

  • Όλες οι συγκεντρώσεις του Σαββάτου και η συγκέντρωση ιεροσύνης θα αναμεταδοθούν επίσης κατά τη διάρκεια της ημέρας την Κυριακή.

  Η συνέλευση θα μεταδοθεί διαδικτυακά στο ChurchofJesusChrist.org και θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 80 γλώσσες, όπου μέλη της Εκκλησίας και φίλοι προσκαλούνται να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν. Ακολουθήστε το hashtag #ΓενικήΣυνέλευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείτε πώς τα λόγια των σύγχρονων προφητών και αποστόλων έχουν εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπων.

  Η Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών έχει περισσότερα από 16 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, με περισσότερα από μισό εκατομμύριο μέλη και 1.400 εκκλησιάσματα στην Ευρώπη.