Ανακοινώθηκαν η νέα Προεδρία Σχολείου Κυριακής και Μέλη της Γενικής Εξουσίας

  Ο Πρόεδρος Ντάλλιν Όουκς της Πρώτης Προεδρίας της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών ανακοίνωσε τις κλήσεις 10 Μελών της Γενικής Εξουσίας-Μελών των Εβδομήκοντα και 55 Μελών εριοχής-Μελών των Εβδομήκοντα κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης απογεύματος Σαββάτου της γενικής συνελεύσεως Απριλίου 2019. Ανακοίνωσε επίσης τη νέα Γενική Προεδρία Σχολείου Κυριακής για να αντικαταστήσει  ον αδελφό Ταντ Κάλλιστερ, τον αδελφό Ντέβιν Ντάρραντ και τον αδελφό Μπράιαν Άστον, οι οποίοι έχουν υπηρετήσει ως προεδρία επί πέντε χρόνια. Ο αδελφός Μαρκ Πέις είναι τώρα ο νέος πρόεδρος, με τον αδελφό Μίλτον Καμάργκο και τον αδελφό Τζαν Νιούμανως σύμβουλοί του.

  Τα Μέλη της Γενικής Εξουσίας-Μέλη των Εβδομήκοντα υπηρετούν στην Προεδρία των Εβδομήκοντα, σε προεδρίες περιοχής και σε άλλες διοικητικές λειτουργίες στην έδρα της Εκκλησίας. Υπό τη διεύθυνση της Απαρτίας των  ώδεκα Αποστόλων, ταξιδεύουν συχνά για να συναντήσουν και να διδάξουν ηγέτες της Εκκλησίας, ιεραποστόλους και μέλη της Εκκλησίας σε τοπικά εκκλησιάσματα. Έχουν την εξουσία να υπηρετήσουν οπουδήποτε στον  όσμο, ενώ η εξουσία των Μελών Περιοχής-Μελών των Εβδομήκοντα γενικώς περιορίζεται στην περιοχή όπου υπηρετούν.

  Τα μέλη της Γενικής Προεδρίας Σχολείου Κυριακής συμβουλεύουν σε θέματα σχετικά με το Σχολείο Κυριακής. Όλα τα μέλη της Εκκλησίας ηλικίας 12 ετών και μεγαλύτερα παροτρύνονται να συμμετάσχουν στα μαθήματα του  χολείου Κυριακής, τα οποία διεξάγονται δύο φορές τον μήνα ως μέρος των τακτικών εβδομαδιαίων συγκεντρώσεων λατρείας. Σκοποί του είναι να διδάσκει το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού και να ενδυναμώνει άτομα και  οικογένειες.

  Κατωτέρω είναι σύνδεσμοι για τις βιογραφικές πληροφορίες των νέων Μελών της Γενικής Εξουσίας-Μελών των Εβδομήκοντα και των μελών της Γενικής Προεδρίας Σχολείου Κυριακής, όπως επίσης τα ονόματα των νέων Μελών Περιοχής-Μελών των Εβδομήκοντα:

  Μέλη της Γενικής Εξουσίας-Μέλη των Εβδομήκοντα

  Πρεσβύτερος Ρουμπέν Αλλιώ
  Ο Ρουμπέν Βισέντε Αλλιώ, 53 ετών, γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Παντρεύτηκε τη Φαμπιάνα Μπέννετ το 1992. Είναι γονείς έξι παιδιών.

  Πρεσβύτερος Χόρχε Αλβαράδο
  Ο Χόρχε Μιγουέλ Αλβαράδο Πάσο, 48 ετών, γεννήθηκε στο Πονς του Πουέρτο Ρίκο. Παντρεύτηκε την Κάρι Λου Ρίος το 1992. Είναι γονείς τριών παιδιών.

  Πρεσβύτερος Χανς Μπουμ
  Ο Χανς Τιόντορους Μπουμ, 55 ετών, γεννήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Παντρεύτηκε την Αριένα Τζοχάννα Μπρουκζίτερ το 1984. Είναι γονείς τριών παιδιών.

  Πρεσβύτερος Τοντ Μπαντζ
  Ο Λώρενς Τοντ Μπαντζ, 59 ετών, γεννήθηκε στο Πίτσμπουργκ της Καλιφόρνιας. Παντρεύτηκε τη Λόρι Κάπενερ το 1981. Είναι γονείς έξι παιδιών.

  Πρεσβύτερος Ρικάρντο Χιμένες
  Ο Ρικάρντο Πατρίτσιο Χιμένες Σαλασάρ, 47 ετών, γεννήθηκε στην Αντοφαγκάστα της Χιλής. Παντρεύτηκε την Κατερίνε Ιβόν Καρσασάνα Σουνίγα το 1997. Είναι γονείς δύο παιδιών.

  Πρεσβύτερος Πήτερ Τζόνσον
  Ο Πήτερ Μάθιου Τζόνσον, 52 ετών, γεννήθηκε στην πόλη της Νέας Υόρκης, Νέα Υόρκη. Παντρεύτηκε την Στέφανι Λυν Τσάντγουικ το 1990. Είναι γονείς τεσσάρων παιδιών.

  Πρεσβύτερος Τζων ΜακΚιούν
  Ο Τζων Άλλεν ΜακΚιούν, 55 ετών, γεννήθηκε στο Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνιας. Παντρεύτηκε την Ντέμπρα Έλεν Κίνγκκσμπουρυ το 1984. Είναι γονείς τεσσάρων παιδιών.

  Πρεσβύτερος Τζέιμς Ράσμπαντ
  Ο Τζέιμς Ρίτσαρντ Ράσμπαντ, 56 ετών, γεννήθηκε στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον. Παντρεύτηκε την Μαίρη Νταϊάν Γουίλλιαμς το 1984. Είναι γονείς τεσσάρων παιδιών.

  Πρεσβύτερος Μπέντζαμιν Τάι.
  Ο Μπέντζαμιν Μινγκ Ζε Τάι, 46 ετών, γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ. Παντρεύτηκε τη Ναόμι Τόμα το 1995. Είναι γονείς έξι παιδιών.

  Πρεσβύτερος Άλαν Γουώκερ
  Ο Άλαν Ρόι Γουώκερ, 48 ετών, γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Παντρεύτηκε την Ινές Μαρσέλα Σουλέ το 1993. Είναι γονείς ενός παιδιού.

  Γενική Προεδρία Σχολείου Κυριακής

  Αδελφός Μαρκ Πέις
  Ο αδελφός Μαρκ Πέις γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, την 1η Ιανουαρίου 1957. Παντρεύτηκε την Αν Μαρί Λάντζελαντ το 1978. Είναι γονείς επτά παιδιών και έχουν 17 εγγόνια.

  Αδελφός Μίλτον Καμάργκο
  Ο αδελφός Καμάργκο επί του παρόντος εργάζεται ως αντιπρόεδρος του προγράμματος μαθημάτων στο BYU-Pathway σε όλο τον κόσμο. Εκείνος και η σύζυγός του, Πατρίσια, είναι γονείς τριών παιδιών και έχουν 13 εγγόνια.

  Αδελφός Τζαν Νιούμαν
  Ο αδελφός Νιούμαν είναι κατά συρροή επιχειρηματίας και έχει ιδρύσει πολλές επιτυχημένες εταιρείες λογισμικού. Μαζί με τη σύζυγό του, Λουτσία, είναι γονείς έξι παιδιών και έχουν οκτώ εγγόνια.

  Μέλη Περιοχής-Μέλη των Εβδομήκοντα

  Σολομών Αλίτσε
  Γκιγιέρμο Αλβάρες
  Ντάρεν Μπάρνυ
  Τζούλιους Μπαρριέντος
  Τζέιμς Μπέκερ
  Κέβιν Μπράουν
  Μαρκ Μπράις
  Μάρκος Καμπράλ
  Ντανστάν Τσανταμπούκα
  Άλαν Τσιουνγκ
  Κρίστιαν Τσιγκμπούντου
  Πωλ Κλέιτον
  Καρίμ Ντελ Βάλλε
  Χιρογιούκι Ντομόν
  Μέρναρντ Ντονάτο
  Μαρκ Έντυ
  Ζάκαρυ Έβανς
  Χένρυ Άιρινγκ
  Σαπέλε Φαλόγκο ο νεότερος
  Ντέιβιντ Φρίσκνεχτ
  Τζων Γκαγιέγο
  Εφραίν Γκαρθία
  Ρόμπερτ Γκόρντον
  Μαρκ Γκότφρεντσον
  Τόμας Χάνι
  Μάικλ Χες
  Γκλεν Χολμς
  Ρίτσαρντ Χάτσινς
  Τίτο Ιμπανιέθ
  Ακινόρι Ίτο
  Τζέρεμυ Τζάγκι
  Κέλλυ Τζόνσον
  Κρίστοφερ Χιούνσου Κιμ
  Μορόνι Κλάιν
  Ινόκε Κούπου
  Στήβεν Τσι Κονγκ Λάι
  Βίκτορ Λάτταρο
  Τάρμο Λεπ
  Ιτσκόατλ Λοζάνο
  Κέβιν Λυθγκόου
  Έντγκαρ Μοντές
  Εφραίμ Μσέιν
  Λουίς Κερός
  Ιφανομεζάνα Ρασολοντρέμπε
  Εντουάρντο Ρεσέκ
  Τομάς Ρομάν
  Ραμόν Σαρμιέντο
  Τζόναθαν Σμιτ
  Βάι Σικαχέμα
  Ντενέλσον Σίλβα
  Λούις Σπίνα
  Κάρλος Ζούφερτ
  Βόι Τεόαλι
  Σέρτζιο Βάργκας
  Μάρκους Ζάρσε

  Τα ακόλουθα Μέλη Περιοχής-Μέλη των Εβδομήκοντα απηλλάγησαν:

  Βικτορίνο Μπαμπίντα
  Τοντ Μπάντζ
  Πήτερ Τζόνσον
  Τζον ΜακΚιούν
  Μαρκ Πέις
  Τζέιμς Ράσμπαντ
  Μπέντζαμιν Τάι

  Μέλη της Γενικής Εξουσίας-Μέλη των Εβδομήκοντα