Παραλείψτε κύρια πλοήγηση

Μορμόνος Απόστολος θα επισκεφθεί τη Γερμανία, το Πράσινο Ακρωτήριο και την Ολλανδία

Ο Πρεσβύτερος Ρόναλντ Ράσμπαντ της Απαρτίας των Δώδεκα Αποστόλων της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών θα επισκεφθεί τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Πράσινο Ακρωτήριο αυτόν τον μήνα. Είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί έξι πόλεις σε εννέα ημέρες, από 11-22 Απριλίου 2018.

Μαζί με άλλες επισκέψεις, ο Πρεσβύτερος Ράσμπαντ θα συναντηθεί με μέλη και ιεραποστόλους κατά τη διάρκεια του χρόνου του σε αυτές τις τρεις χώρες. Στη Γερμανία θα επισκεφθεί το Βερολίνο και το Ντύσελντορφ, στην Ολλανδία το Άπελντοορν. Στο Πράσινο Ακρωτήριο θα επισκεφθεί την Πράια, το Μίντελο και τη νήσο Φόγκο.

Μέλη σε αυτές τις περιοχές θα ακούσουν από τον Πρεσβύτερο Ράσμπαντ σε ποικίλες συγκεντρώσεις: ορισμένα σε ειδικές συνελεύσεις πασσάλου, ορισμένα σε πνευματικές συγκεντρώσεις και άλλα σε ιεραποστολικές συγκεντρώσεις.

Ο Πρόεδρος Περιοχής Ευρώπης Πωλ Τζόνσον θα συνοδεύσει τον Πρεσβύτερο Ράσμπαντ για την επίσκεψη στο Βερολίνο και μαζί θα πάνε στο Πράσινο Ακρωτήριο. Θα τους συναντήσει στο Πράσινο Ακρωτήριο το Μέλος Περιοχής-Μέλος των Εβδομήκοντα Ζοακίμ Μορέιρα, ο οποίος θα συμμετάσχει μαζί τους στο Πράσινο Ακρωτήριο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επίσκεψη του Πρεσβυτέρου Ράσμπαντ στην Ευρώπη, ιδίως δεδομένων των πρόσφατων αλλαγών που ανακοινώθηκαν στη γενική συνέλευση. Θα συναντηθεί με πολλούς ηγέτες της ιεροσύνης και των βοηθητικών οργανώσεων και θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε στην τέλεση διακονίας προς τους σπουδαίους ανθρώπους στην Ευρώπη με έναν πιο δυνατό τρόπο. Είναι μεγάλη ευλογία να έχουμε έναν από τους αποστόλους του Κυρίου στην Ευρώπη» είπε ο Πρόεδρος Τζόνσον.

Η Εκκλησία παρουσιάσθηκε πρώτη φορά στο Πράσινο Ακρωτήριο το 1989 και έχει έκτοτε αυξηθεί σε 13.504 μέλη. Στη Γερμανία, η Εκκλησία πηγαίνει πίσω το 1843 και έχει περισσότερα από 40.000 μέλη συνολικά. Στην Ολλανδία, η Εκκλησία απαριθμεί περισσότερα από 9.000 μέλη. Το πρώτο ολλανδικό εκκλησίασμα οργανώθηκε το 1862.

Το Γραφείο Περιοχής Ευρώπης της Εκκλησίας θα παρέχει κάλυψη, μεταξύ άλλων βίντεο και φωτογραφίες, των επισκέψεων του Πρεσβυτέρου Ράσμπαντ στο Πράσινο Ακρωτήριο, στη Γερμανία και την Ολλανδία σε καθεμία από την αίθουσα τύπου της χώρας.