Παραλείψτε κύρια πλοήγηση

Η Νέα Προεδρία Περιοχής Ευρώπης

Η Νέα Προεδρία Περιοχής Ευρώπης

Από την 1η Αυγούστου 2017, ο Πρεσβύτερος Πωλ Τζόνσον θα αρχίσει να υπηρετεί ως νέος Πρόεδρος της Περιοχής Ευρώπης της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Ο Πρεσβύτερος Γκάρυ Σάμπιν θα υπηρετήσει ως Πρώτος Σύμβουλος και ο Πρεσβύτερος Μάσσιμο Nτε Φέο ως Δεύτερος Σύμβουλος. Η νέα προεδρία περιοχής ανακοινώθηκε τον Μάιο.

Η διοίκηση της Εκκλησίας παγκοσμίως είναι επί του παρόντος οργανωμένη σε 25 γεωγραφικές περιοχές. Σήμερα, η Προεδρία της Περιοχής Ευρώπης προεδρεύει επί 480.000 μελών σε πάνω από 1.300 εκκλησιάσματα, σε περισσότερες από 40 χώρες και 31 ιεραποστολές. Επίσης υπάρχουν 13 ναοί που είτε λειτουργούν είτε βρίσκονται υπό ανέγερση ή ανακαίνιση. Υπό τη διεύθυνση της Πρώτης Προεδρίας και της Απαρτίας των Δώδεκα Αποστόλων, των ανωτάτων κυβερνώντων σωμάτων της Εκκλησίας, η νέα προεδρία περιοχής θα παρέχει πνευματική και διοικητική κατεύθυνση προς τους ηγέτες και τα μέλη της Εκκλησίας σε αυτή την περιοχή.

3
Πρεσβύτερος Πωλ Τζόνσον Πρόεδρος της Περιοχής Ευρώπης

Ο Πρεσβύτερος Πωλ Τζόνσον υποστηρίχθηκε ως Μέλος της Γενικής Εξουσίας των Εβδομήκοντα της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών στις 2 Απριλίου 2005. Έχει υπηρετήσει ως επίτροπος στο Εκπαιδευτικό Σύστημα της Εκκλησίας, ως μέλος στην Προεδρία Περιοχής Χιλής και ως διοικητικός υπάλληλος στη θρησκευτική, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ο Πρεσβύτερος Τζόνσον έχει υπηρετήσει σε διάφορες κλήσεις στην Εκκλησία, μεταξύ των οποίων ιεραπόστολος πλήρους απασχόλησης στη Νορβηγική Ιεραποστολή του Όσλο, σύμβουλος σε προεδρία πασσάλου, ανώτερος σύμβουλος, επίσκοπος, πρόεδρος απαρτίας πρεσβυτέρων και πρόεδρος Νέων Ανδρών.

Ο Πρεσβύτερος Τζόνσον γεννήθηκε στην Γκέινσβιλ της Φλόριντας, στις 24 Ιουνίου 1954. Παντρεύτηκε την Τζιλ Γουώσμπερν τον Αύγουστο του 1976 και απέκτησε διδακτορικό τίτλο στην εκπαιδευτική τεχνολογία από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Γιούτας το 1989. Είναι γονείς εννέα παιδιών.

4
Πρεσβύτερος Γκάρυ Σάμπιν Πρώτος Σύμβουλος

Ο Πρεσβύτερος Γκάρυ Σάμπιν κλήθηκε ως Μέλος της Γενικής Εξουσίας των Εβδομήκοντα κατά τη γενική συνέλευση του Απριλίου 2016. Πριν από αυτή την κλήση, υπηρετούσε ως μέλος της Πέμπτης Απαρτίας των Εβδομήκοντα στη Δυτική Περιοχή Βόρειας Αμερικής. Ο Πρεσβύτερος Σάμπιν έχει υπηρετήσει σε διάφορες κλήσεις στην Εκκλησία, μεταξύ των οποίων ιεραπόστολος πλήρους απασχόλησης στην Ιεραποστολή Ολλανδίας/Βελγίου, πρόεδρος απαρτίας πρεσβυτέρων, ανώτερος σύμβουλος, επίσκοπος, διδάσκαλος Προκαταρκτικής, πρόεδρος ιεραποστολής πασσάλου, σύμβουλος διακόνου και διδασκάλου, αρχηγός Προσκόπων, πρόεδρος πασσάλου και Μέλος Ευρύτερης Περιοχής-Μέλος των Εβδομήκοντα.

Ο Πρεσβύτερος Σάμπιν γεννήθηκε στο Πρόβο της Γιούτας, στις 7 Απριλίου 1954 και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ. Παντρεύτηκε την Βάλερι Πέρντυ τον Αύγουστο του 1976 και είναι γονείς πέντε παιδιών. 

7
Πρεσβύτερος Μάσσιμο Ντε Φέο Δευτέρος Συμβούλος

Ο Πρεσβύτερος Μάσσιμο Ντε Φέο κλήθηκε ως Μέλος της Γενικής Εξουσίας των Εβδομήκοντα κατά τη γενική συνέλευση του Απριλίου 2016. Πριν από αυτή την κλήση, υπηρετούσε ως μέλος της Τρίτης Απαρτίας των Εβδομήκοντα στην Περιοχή Ευρώπης. Ο Πρεσβύτερος Ντε Φέο έχει υπηρετήσει σε διάφορες κλήσεις στην Εκκλησία, μεταξύ των οποίων ιεραπόστολος πλήρους απασχόλησης στην Ιταλική Ιεραποστολή Ρώμης, πρόεδρος κλάδου, πρόεδρος περιφέρειας, σύμβουλος επισκοπικής ηγεσίας, ανώτερος σύμβουλος, πρόεδρος πασσάλου και Μέλος Ευρύτερης Περιοχής-Μέλος των Εβδομήκοντα.

Αφού υπηρέτησε ως ιεραπόστολος πλήρους απασχόλησης, ξεκίνησε την καριέρα του στις διεθνείς σχέσεις όταν προσλήφθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α. και διαπιστεύθηκε στο Ιταλικό Υπουργείο Εξωτερικών για τη διπλωματική αποστολή της Ιταλίας. Ύστερα από περισσότερα από 30 χρόνια υπηρεσίας, πρόσφατα διορίστηκε ως αναπληρωτής αξιωματούχος περιφερειακών ομοσπονδιακών παροχών της Διοίκησης Κοινωνικής Ασφάλισης για τη Νότια Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και Περιοχών Μέσης Ανατολής. Ο Πρεσβύτερος Ντε Φέο γεννήθηκε στον Τάραντα της Ιταλίας, στις 14 Δεκεμβρίου 1960. Παντρεύτηκε την Λορεντάνα Γκαλεάντρο τον Αύγουστο του 1984. Είναι γονείς τριών παιδιών.